KLUBB- & SPECIALMÄRKEN

EN DEL AV VAD VI GÖR

TRANSFER


Vi hjälper dig med hela processen från idé, design och färdig transfer. Vi jobbar nära våra kunder i en  kreativ process för att överföra designidéer till olika textilprodukter. Med fokus på kvalitet och detaljer skapar vi unika och hållbara tryck som syns och imponerar. Oavsett om det gäller kläder, accessoarer eller andra textilier, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för dina behov.


KONTAKTA OSS >>

KLUBBMÄRKEN


Vi vet vad som krävs för att ta fram professionella klubbmärken av hög kvalitet. Vi jobbar nära våra kunder för att vårda ursprunget samtidigt som vi med hjälp av nya tekniker och material hittar nya sätt att lyfta dem en nivå till. Färgmatchning är ofta en nyckelfaktor när klubbmärket skall harmonisera med textilier. Ljus reflekteras olika på olika material men färgen skall upplevas likadant. Vi hjälper föreningar ta fram unika och klubbanpassade märken. Det är en kreativ process där vi tillsammans hjälps åt för att nå en vision. 


KONTAKTA OSS >>

SPECIALMÄRKEN


Brandtown är specialister på att skapa unika specialmärken som lyfter fram din varumärkesidentitet. Med vår kunskap och i en kreativit process kan vi förvandla dina textilier till något extraordinärt. Tillsammans levererar vi tjänster av högsta kvalitet och ser till att ditt varumärke får den speciella touch det förtjänar.


KONTAKTA OSS >>

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Vi på Nike värdesätter service och kvalité, därför samarbetar vi med Brandtown!
De har vårt största förtroende och vi har aldrig blivit besvikna.

— David Nordbeck, Head of Teamsales Nike NordicsAllt vi gör med Brandtown, klubbmärken, merchandise, kläder till laget med mera

håller alltid hög kvalité och servicegraden är alltid hög!

— Lisa Fothergill, IFK Göteborg