TRYCK & TEXTILFÖRÄDLING

VAD VI GÖR

TRANSFERTRYCK


Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom transfertryck. Vi använder vårt kunnande  och ett urval av material för att skapa unika och hållbara tryck på olika textilier. Med vår expertis och kreativitet kan vi förvandla dina idéer till verklighet och hjälpa dig att sticka ut från mängden. Den svartgula balken horisontelt över framsidan är sublimerad på en annars helvit tröja, se nedan.


KONTAKTA OSS >>

SUBLIMERING


Vi kan sublimering, en avancerad metod där vi färgar in polyesterfiber i färdigsydda plagg. Trycket blir en del av plagget. Balken tvärsöver matchtröjan på bilden ovan är sublimerad på en annars helvit tröja. EPS är sublimerat vertikalt på den röda tröjan. Med vår teknik kan vi skapa hållbara och levande tryck som verkligen sticker ut. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer tillsammans!


KONTAKTA OSS >>

BRODYR


Vi erbjuder även brodyr baserad på modern teknik och marknadens bästa brodyrmaskiner. Vår passion för kreativitet och vår expertis inom brodyr gör att vi kan förvandla dina idéer till verklighet på ett unikt och professionellt sätt. Tillsammans med oss tar vi din produkt till nästa nivå!


KONTAKTA OSS >>

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Vi på Nike värdesätter service och kvalité, därför samarbetar vi med Brandtown!
De har vårt största förtroende och vi har aldrig blivit besvikna.

— David Nordbeck, Head of Teamsales Nike NordicsAllt vi gör med Brandtown, klubbmärken, merchandise, kläder till laget med mera

håller alltid hög kvalité och servicegraden är alltid hög!

— Lisa Fothergill, IFK Göteborg